Interesoheni për një agjenci marketingu?
[Shërbimet] që ne ofrojmë
0 + Vite Eksperience
Reth Nesh
BEA [Marketing]
është kompani marketingu 360 gradë.
Që prej vitit 2011 në treg, është e specializuar në fushën e Materialeve Promocionale, Dhuratave të Personalizuara, Brandime në formate të ndryshme, Printime Dixhitale.
Që prej vitit 2019 u zgjerua në fushën e Design, Social Media Management, duke krijuar departamente të dedikuara këtyre shërbimeve.
Duke investuar në asetin më të rëndësishëm, që është stafi, Bea Marketing arriti të krijojë ‘The best Team for Events’.
Koncept, strategji, realizim, menaxhim dhe supervizim eventesh koorporative, gjithçka gjendet e përmbledhur brenda kompanisë.
Vizioni yne100%
Vizioni ynë është, të jemi pjesë e padiskutueshme e çdo projekti tuaj dhe të arrijmë të plotësojmë në mënyrën më të mirë të mundshme kërkesat për bashkëpunim.
+ 0 evente
+ 0 partner
Rriteni biznesin tuaj me ne
Pasioni yne është [suksesi juaj]
Që prej vitit 2011 në treg, është e specializuar në fushën e Materialeve Promocionale, Dhuratave të Personalizuara, Brandime në formate të ndryshme, Printime Dixhitale.

Profesionalë

Të besueshëm

Skuadra qe punon pas suksesit tuaj
Njihuni me [skuadren]
Founder And Administrator

Besnik Baku

Founder And Managing Director

Lida Sinani

Finance Director

Diona Harka

Marketing Director

Flavia Hitaj

Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?