Politika e Cookies për Bea Marketing

E përditësuar më: 11/09/2023

Hyrje

Mirë se vini në faqen tonë të internetit për Bea Marketing (“ne,” “ju,” ose “neve”). Ne përdorim cookies dhe teknologji të ngjashme për të siguruar një eksperiencë më të mirë të shfletimit dhe për të mbledhur informacion mbi përdorimin e faqes sonë të internetit. Kjo Politikë e Cookies përcakton se si përdorim cookies dhe teknologji të ngjashme dhe çfarë mund të bëni për të kontrolluar preferencat tuaja të cookies.

Çfarë janë Cookies?

Cookies janë dosje të vogla teksti që ruhen në pajisjen tuaj (kompjuteri, smartphone, tabletë) kur vizitoni faqen tonë të internetit. Ata përdoren për të mbledhur informacion mbi veprimet tuaja në faqen tonë dhe për të personalizuar eksperiencën tuaj të shfletimit. Cookies mund të jenë cookies të përhershëm (që ruhen në pajisjen tuaj për një kohë të caktuar) ose cookies sesione (që fshihen pasi të mbyllni shfletuesin).

Përse Përdorim Cookies

Ne përdorim cookies për qëllime të ndryshme, përfshirë:

  1. Përmirësimin e Eksperiencës: Cookies na ndihmojnë të përmirësojmë funksionimin e faqes sonë dhe ta personalizojmë përmbajtjen për ju, duke ruajtur preferencat tuaja.

  2. Analizën e Faqes: Përdorim cookies për të kuptuar mënyrën se si vizitorët përdorin faqen tonë, duke na ndihmuar të marrim statistika dhe të përmirësojmë faqen.

  3. Marketimin: Cookies na ndihmojnë të ofrojmë reklama dhe oferta të personalizuara që mund të jenë interesante për ju.

Llojet e Cookies që Përdorim

  1. Cookies E Nevojshme: Këto cookies janë të domosdoshme për funksionimin e faqes sonë dhe për të siguruar shërbime të kërkuara.

  2. Cookies Analitike: Këto cookies mbledhin informacion mbi përdorimin e faqes sonë nga vizitorët, përfshirë numrin e vizitave, burimet e trafikut, dhe faqet më të vizituara.

  3. Cookies të Marketingut: Përdorim këto cookies për të ofruar reklama dhe oferta të personalizuara që mund të jenë interesante për ju.

Si Të Kontrolloni Cookies

Ju keni mundësi për të kontrolluar ose fshirë cookies sipas preferencave tuaja. Ju mund të bëni këtë duke ndjekur hapat e mëposhtëm në shfletuesin tuaj:

  • Google Chrome: Kliko në ikonën e mësipërme të shfletuesit, pastaj “Settings” (Cilësimet) > “Privacy and security” (Privatësia dhe siguria) > “Cookies and other site data” (Cookies dhe të dhëna të tjera të faqes).

  • Mozilla Firefox: Kliko në ikonën e mësipërme të shfletuesit, pastaj “Options” (Opsionet) > “Privacy & Security” (Privatësia dhe Siguria) > “Cookies and Site Data” (Cookies dhe të dhëna të faqes).

  • Microsoft Edge: Kliko në ikonën e mësipërme të shfletuesit, pastaj “Settings” (Cilësimet) > “Privacy, search, and services” (Privatësia, kërkimi, dhe shërbimet) > “Cookies and site permissions” (Cookies dhe lejet e faqes).

Ju lutemi, vini re se duke bllokuar ose fshirë cookies, disa pjesë të faqes tonë mund të mos funksionojnë ashtu si duhet.

Ndryshimet në Politikën e Cookies

Ne mund të përditësojmë këtë Politikë të Cookies për të reflektuar ndryshimet në praktikat tona ose për arsye të tjera operative, ligjore ose rregullative. Në rast të ndryshimeve të kësaj politike, do të postojmë një njoftim në faqen tonë të internetit.

Kontakto

Në qoftë se keni pyetje rreth Politikës sonë të Cookies, ju lutemi na kontaktoni në:

Bea Marketing Email: lida@beapromotion.com

Ju falenderojmë për përdorimin tuaj të faqes sonë të internetit.

Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?