Politika e Privatësisë për Bea Marketing

E përditësuar më: 11/09/2023

Hyrje

Mirë se vini në Bea Marketing (“ne,” “ju,” ose “neve”). Në Bea Marketing, ne vlerësojmë privatësinë tuaj dhe jemi të angazhuar për të mbrojtur informacionin tuaj personal. Kjo Politikë e Privatësisë përshkruan se si mbledhim, përdorim, zbulojmë dhe mbrojmë informacionin tuaj kur vizitoni faqen tonë të internetit, bëni blerje ose ndërveproni me shërbimet tona. Duke përdorur faqen tonë të internetit dhe shërbimet tona, ju pajtoheni me praktikat e përshkruara në këtë Politikë të Privatësisë.

Informacioni që Mbledhim

 

Informacion Personal

Kur përdorni faqen tonë të internetit, bëni blerje ose ndërveproni me shërbimet tona, mund të mbledhim informacion personal si emrin tuaj, adresën e emailit, adresën postale, numrin e telefonit dhe informacionin e pagesës.

Informacioni i Përdorimit

Mund të mbledhim informacion rreth mënyrës së përdorimit të faqes sonë të internetit, përfshirë historinë e shfletimit, adresën IP, tipin e pajisjes dhe të dhënat e vendndodhjes.

Cookies

Ne përdorim cookies dhe teknologji të ngjashme për të përmirësuar eksperiencën tuaj të shfletimit, personalizuar përmbajtjen dhe analizuar trafikun në faqen tonë të internetit. Mund të menaxhoni preferencat e cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj.

Si Përdorim Informacionin Tuaj

Mund të përdorim informacionin tuaj për qëllimet e mëposhtme:

 1. Përpunimi i Porosive: Për të përpunuar dhe përmbushur porositë tuaja, duke përfshirë dërgimin dhe dorëzimin.

 2. Mbështetja ndaj Klientit: Për të ofruar mbështetje ndaj klientëve dhe për të përgjigjur pyetjeve tuaja.

 3. Marketingu: Për t’ju dërguar oferta promocionale, lajmet e fundit dhe përditësime rreth produkteve dhe shërbimeve tona. Mund të largoheni nga komunikatat e marketingut në çdo kohë.

 4. Analiza: Për të analizuar përdorimin e faqes sonë të internetit, përmirësuar shërbimet tona dhe personalizuar përmbajtjen në përputhje me preferencat tuaja.

 5. Respektimi i Ligjeve: Për të respektuar ligjet dhe rregulloret e zbatueshme.

Ndajmë Informacionin Tuaj

Mund të ndajmë informacionin tuaj personal me të tretët në këto rrethana:

 1. Ofruesit e Shërbimeve: Mund të ndajmë informacionin tuaj me ofruesit e shërbimeve të tretë që na ndihmojnë në ofrimin e produkteve dhe shërbimeve tona (p.sh., procesorët e pagesës, kompanitë e dërgesave).

 2. Detyrimet Ligjore: Mund të zbulojmë informacionin tuaj për të përmbushur detyrimet ligjore, për të mbrojtur të drejtat tona dhe për të siguruar sigurinë e faqes sonë të internetit dhe përdoruesve.

 3. Transferimi i Biznesit: Në rast se ndodh një bashkim, blerje ose shitje e tërësisë ose pjesës së biznesit tonë, informacioni juaj mund të transferohet te entiteti që e blen.

Zgjedhjet Tuaja

Ju keni të drejta të mëposhtme në lidhje me informacionin tuaj personal:

 1. Qasja: Mund të kërkoni qasje në informacionin personal që mbajmë për ju.

 2. Ndreqja: Mund të kërkoni që të korrigjohet të dhënat tuaja personale në rast se ato janë të pasakta.

 3. Fshirja: Mund të kërkoni fshirjen e të dhënave tuaja personale.

 4. Opt-Out: Mund të refuzoni marrjen e komunikatave të marketingut në çdo kohë duke ndjekur udhëzimet në email-at tona ose duke na kontaktuar.

Siguria

Ne implementojmë masa të arsyeshme të sigurisë për të mbrojtur informacionin tuaj personal nga aksesi i paautorizuar, zbulimi, ndryshimi dhe shkatërrimi. Megjithatë, ju lutemi vini re se asnjë metodë e transmetimit në internet ose ruajtjes elektronike nuk është plotësisht e sigurtë.

Ndryshimet në këtë Politikë të Privatësisë

Ne mund të përditësojmë këtë Politikë të Privatësisë për të reflektuar ndryshimet në praktikat tona ose për arsye të tjera operative, ligjore ose rregullative. Do t’ju njoftojmë për ndryshimet më të mëdha duke postuar Politikën e Privatësisë të përditësuar në faqen tonë të internetit.

Na Kontaktoni

Në qoftë se keni pyetje ose shqetësime rreth Politikës sonë të Privatësisë ose trajtimit të informacionit tuaj personal, ju lutemi na kontaktoni në:

Bea Marketing Email: lida@beapromotion.com

Duke përdorur faqen tonë të internetit dhe shërbimet tona, ju pranoni se keni lexuar dhe pajtoheni me këtë Politikë të Privatësisë.

Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?