Founder And Administrator

Besnik Baku

Dhuntia për biznesin, blerje, shitje, marrëveshje, u zbulua që në moshe fare të re. Pasi provoi eksperienca në fushën e restorant/bar/club/shops, u përqëndrua në agjenci, si plotësuese e çdo fushë që e tërheq. Pavarësisht ulje-ngritjeve që has çdo kompani në etapa të ndryshme të zhvillimit, ia ka dalë të rezistojë, të investojë, dhe të rrisë kompaninë ndër vite dhe ta bëjë të krahasueshme me konkurrentë të hershëm në treg. Bashkë me stafin e kompanisë, krijoi besueshmëri për cilësinë dhe korrektësinë në shërbime.
Founder And Managing Director

Lida Sinani

Strategjia që përdor në biznes, siguron që kompania të arrijë vizionin e saj financiar, misionin dhe qëllimet afatgjata. Falë përvojës së saj prej vitit 2003 në një sërë agjencish (si: DDB Albania & Montenegro, Source One, Orange Advertising, Landmark Communications) arrin të drejtojë dhe kontrollojë të gjitha operacionet në kompani. Pasioni, përkushtimi dhe përgjegjshmëria që ka për fushën ku operon, përcillet çdo ditë tek grupi qe përfaqëson. Dhe të gjithë së bashku e shfaqin në projektet e klientëve dhe përmirësimin e vazhdueshëm të imazhit të BEA-s në treg.
Finance Director

Diona Harka

Eksperienca e gjate financiare, në kompani me emër në tregun e vendit, e ka bërë personin më mbështetës për drejtuesit, dhe pozicionin e saj në agjenci të domosdoshë. Komunikimi, saktësia, dhe autoriteti i saj japin besim e siguri tek bashkëpunëtorët dhe klientët.
Marketing Director

Flavia Hitaj

Me përvojë më shumë se 10 vjeçare në fushën e marketingut dhe reklamave Flavia është një ndër individët kryesorë të kompanisë, duke qenë një krah mbështetës jo vetëm për drejtuesit, por edhe për kolegët. Me strategjitë që përdor i jep besim dhe komoditet klientëve dhe njëkohësisht të ardhura kompanisë. Një ndër pikat e saj më të forta është krijimi i lidhjeve dhe marrëdhënieve njerëzore me grupin e punës, bashkëpunëtorët dhe partnerët e biznesit, kjo falë pozitivitetit dhe energjisë që ajo përcjell.
Senior Account Manager

Mimo Sinani

Person kyç në të gjithë departamentet e kompanisë, pjesë e saj që muajt e parë të krijimit. Angazhimi, përkushtimi dhe përgjegjshmëria, e bën që të arrijë të përmbyllë çdo projekt në kohë dhe me cilësinë e duhur. Studimet në Administrim Biznesi, kanë përmbushur rolin e saj për strategjitë e duhura në marrëdhenie me klientët dhe përllogaritjet e rritjes së të ardhurave në kompani. Me të njëjtën korrektësi dhe delikatesë që e karakterizon, në komunikim me klientin, delegon edhe porositë në prodhim.
Account Manager

Ester Lala

Eksperienca disa vjeçare në sektorë të ndryshëm e ka bërë Esterin një profesioniste mjaft të përgatitur për çdo detyrë që mer përsipër. Duke përcjellë siguri tek klientët ajo ka arritur të fitojë besimin e tyre dhe të ndërtojë marrëdhënie të suksesshme. Gjithashtu me dëshirën për të bashkëpunuar dhe ndihmuar të tjerët ka krijuar raporte speciale me kolegët.
Account Manager

Anisa Metuku

Duke përdorur komunikimin si armën e saj më të fortë Anisa ka arritur të ndërtojë besueshmëri dhe marrëdhënie korrekte me klientët duke sjellë gjithmonë rezultate pozitive për kompaninë. Pozitiviteti, fryma e bashkëpunimit dhe dëshira për të ndihmuar në zgjidhjen e problematikave të ndryshme e bën gjithashtu një person shumë të dashur në grupin e punës.
Account Manager

Sara Dizdari

Energji e mirë dhe pozitivitet. Ky është impakti i parë që Sara lë pas kujtdo që e takon. Pika e saj më e fortë është komunikimi, i cili i ka dhënë formë edhe karrierës së saj të gjatë të shitjes. Kjo është arsyeja pse ajo nuk është rastësisht një account manager. Si një anëtare e BEA-s, ajo sjell njohuritë dhe idetë e saj të reja në tema të rëndësishme për kompaninë, të cilat ndihmuan për të sjellë një tjetër frymë të freskët në punën tonë të përditshme.
Marketing

Ledjana Bracja

Dashuria për marketingun, pasioni dhe aftësitë e larta në shitje, e kanë bërë Ledjanën të pozicionohet në personat kyç të departamentit të marketingut. E motivuar për të punuar dhe për të arritur qëllimet e kompanisë, por edhe për tu rritur në të njëjtën kohë profesionalisht, krijon ritëm dhe frymë pozitiviteti në grupin ku bën pjesë. Gjithashtu ajo është shumë e dashur dhe miqësore me kolegët e saj dhe e gatshme të ndihmojë në hallkat e zinxhirit të punës.
Finance Manager

Xhoana Bejko

Xhoana, personi kryesor që mban lidhjen midis menaxhereve të marketingut dhe pjesës financiare të kompanisë. Me anë të prakticitetit, sistematikës dhe përpikmërisë që ka në punë, krijon dhe ruan marrëdhënie korrekte me bashkëpunëtorët, klientët dhe stafin e brendshëm.
Economist

Julgeta Ndreka

Me disa vite eksperiencë në profesionin e saj, ju bashkua grupit tonë si mbështetje për departamentin e financës. Me bashkëpunimin, saktësinë, këmbënguljen e saj, arrin të menaxhojë dhe të gjejë zgjidhje për çdo problematike të mundshme në departamentin e financës.
Creative Director & Digital Print Manager

Arildo Gjinaj

Përvoja e tij e gjatë në fushën e dizajnit grafik është faktori plus ekstrem në punën e tij në kompani. Ai është kthyer në një person kryesor në departamentin krijues, duke përdorur personalitetin e tij të orientuar drejt detajeve dhe cilësisë maksimale. Angazhimi i tij, duke u shoqëruar me artin e tij, sjellin përherë ide krijuese dhe inovative. Për më tepër, ai është një ekspert në multitasking, gjë e cila ka bërë të mundur përmbushjen e afateve në kohë dhe në mënyrë korrekte nga kompania kundrejt klientëve.
Senior Graphic Designer

Nandia Murtaj

Kreativiteti dhe përpikmëria e saj e kanë ndihmuar Nandian të rritet shumë profesionalisht vit pas viti. Erdhi në BEA direkt nga bankat e Universitetit Polis dhe pa një CV shumëfaqëshe, por në 3 vite ia doli të listojë qindra projekte grafike dhe të ndihmojë grupin e social media management pa kursim. Falë punës dhe dëshirës, inovacionit në idetë që përcjell, ajo është faktor që e ka çuar departamentin e kreativës në një nivel shumë të lartë.
Graphic Designer & Event Curator

Nina Kanina

E apasionuar pas fotografisë dhe artit pamor, Nina përveç punës perfekte ne graphic design, kuron dhe dokumenton çdo eveniment që kompania organizon. Eshtë pjesë e pandashme në çdo propozim të departamentit të marketingut kundrejt klientëve, me idetë e saj kreative, dhe punon me detaje të imazhit të kompanisë me shumë dëshirë dhe profesionalizëm.
Graphic Designer

Aferdita Latifi

Graphic Designer, ilustrator dhe njohëse e mirë e printimeve dixhitale, specifika këto që e pozicionuan Afërditën si pjesë të grupit shumë shpejt. Nuk mjafton vetëm ta njohësh dhe ta dish një punë, por kur përfshihesh në çdo hallkë të zhvillimit të projekteve, tregon dashuri dhe përkushtim. Rezultati i përgjegjshmërisë së saj e bën aset të padiskutueshëm për kompaninë.
Text Editor

Xheorxhina Ndregjoni

Të krijosh tekste për materiale marketingu, do frymëzimin dhe përfshirjen e përditshme në projektet që kërkohen nga klientët. Xhorxha shkruan dhe korrekton, redakton, çdo material që vendoset në designet e flyers, broshura, postera, e materialeve të tjera të marketingut për fushata të ndryshme.
Social Media Manager

Anxhela Gëzhilli

Të krijosh fushata, të realizosh evente pafund, dhe të mos i tregosh, është si të jesh memec. Çdo projekti të BEA-s dhë perditshmërisë së shërbimeve të kompanisë ndaj klientëve, u jep zë Anxhela, me postimet në rrjetet sociale. Me finesën e saj, kreativitetin, dhe contentin që realizon, arrin të përcjellë tek vizitorët e faqeve të kompanisë dhe të klientëve që menaxhon, mesazhin e duhur. Pasioni dhe përkushtimi i rrit njerëzit profesionalisht, ky është një rast.
Serigraphy Specialist

Edon Shehu

Zotërues shumë i mirë i profesionit, me eksperiencë shumë vjeçare në këtë fushë, të produkteve promocionale, prej vitesh tashmë pjesë e kompanisë duke dhënë kontributin e tij. Si njohës i mirë teknik dhe me aftësi për zgjidhjen e problemeve, çon çdo gjë në fund me cilësinë e kërkuar. Eshtë vazhdimisht në kërkim të inovacionit në fushën e tij, por nuk lë mënjanë edhe mënyrat e vjetra të stampimeve, brandimeve, sepse i njeh në çdo detaj, dhe kanë rezultat të pakrahasueshëm.
Project Manager

Elena Velaj

Angazhimi për të dhënë rezultate dhe eksperienca e gjatë që ka e bëjnë Elenën të menaxhoj projektet me efikasitet.  Kjo edhe falë dëshirës për të punuar dhe për të sjellë gjithmonë ide të reja dhe novative!  Pozitiviteti që e karakterizon edhe në situatat më të pafavorshme e ka ndihmuar që gjithmonë të krijojë dhe menaxhojë projekte të vecanta me tematika sociale të ndryshme, duke u kthyer kështu në suport për departamentin ku ajo bën pjesë.
Production

Enriko Cacurri

Enriko DJ qe u bashkua me stafin tonë të prodhimit, për të ofruar më shumë ndihmë në pruduktivitet, cilësi të lartë dhe kohë rekord për klientët tanë. Qetësia që e karakterizon, pozitiviteti dhe dëshira për të punuar bëjnë të mundur që Enriko të realizojë me sukses dhe me saktësi të plotë çdo detyrë që i caktohet. Shquhet për komunikim dhe bashkëveprim në grup.
Office Coordinator

Sonja Salkurti

Komunikimi është kyçi i suksesit në pozicionin e koordinatores së zyrës. Aftësia për të kuptuar emergjencat dhe prioritetet e përditshmërisë lehtësojnë mbarëvajtjen e projekteve, dhe këtë e bën më së miri Sonja. Menaxhimi i mirë i logjistikës dhe lidhjes mes departamenteve të marketingut dhe prodhimit, është hallka e zinxhirit që çon në përfundim të suksesshëm të çdo porosie.
Production

Klevis Qirici

Të jesh punëtor nuk është vetëm një mit kur bëhet fjalë për Klevisin. Përvoja e viteve është ajo që flet për të, dhe duke u thënë kështu, Klevisi është një faktor i rëndësishëm i procesit tonë të prodhimit. Vendosja në vendin e duhur e të gjitha reklamave, adezivit, etj. është çelësi për të bërë çdo pjesë të prodhimit të rezultojë në një arritje të suksesshme.
Production

Esmeralda Preçi

Esmeralda është ishulli i sigurt në një det të stuhishëm. Duke pasur një ditë të ngarkuar me gjithë punën që kalojmë çdo ditë, Esi siç e quajmë të gjithë, na e bën më të lehtë ndjekjen e proceseve derisa çdo porosi të dorëzohet në duart e klientit. Dhe ajo e bën të gjithë këtë me një buzëqeshje në fytyrë, gjë që e bën zyrën tonë akoma më të ndritshme.
Koordinatore Zyre

Klea Murati

E ëmbla Klea është pjesë e rëndësishme e jona pasi ajo ndihmon në organizimin dhe menaxhimin e aktiviteteve të përditshme të zyrës. 

Klea shërben si pikë lidhëse midis departamenteve, stafit dhe udhëheqjes, duke siguruar që komunikimi dhe koordinimi të jenë të qëndrueshëm dhe efektivë. Ajo gjithashtu kujdeset të koordinojë logjistikën për takimet e jashtme.

Graphic Designer, PR & Koordinatore Eventi

Endi Cini

“Vip-i i zyrës”, Endi është përgjegjëse për komunikimin e vazhdueshëm me pjesëmarrësit, sponsorët, median dhe të gjithë palët e interesuara para dhe gjatë zhvillimit të eventeve. 

Me një buzëqeshje të admirueshme arrin të menaxhojë të gjitha emergjencat dhe situatat gjatë eventeve duke u siguruar qe çdo gjë të jetë nën kontroll.

Me një background edhe në dizajnin grafik Endi gjithashtu jep kontributin e saj edhe në departamentin e kreativës.

Art Director

Aldo Kodra

Profesionist kreativ i cili drejton dhe koordinon proçesin e krijimit të materialeve vizuale dhe të dizajnit për projekte te ndryshme. Përgjegjës për zhvillimin e koncepteve kreative dhe të dizajnit, Aldo sigurohet që të gjitha materialet të jenë të përshtatshme, të bukura dhe në përputhje me qëllimet dhe vlerat e markës. Komunikon dhe bashkëvepron ngushtë me klientët për të kuptuar qëllimet, preferencat dhe visionin e tyre për projektin.

Account Manager

Anxhela Veria

Qetësia është ajo që karakterizon Anxhin, dhe që ndjek çdo projekt që ajo merr përsipër. Përballon me shumë korrektësi dhe profesonalizëm çdo kërkesë dhe sigurohet që klientët të jenë të kënaqur dhe të zhvillojnë një marrëdhënie afatgjatë. E dedikuar dhe e durueshme Anxhi identifikon mundësitë e biznesit, bën prezantime të produkteve ose shërbimeve dhe negocion kontratat e reja për të rritur bazën e klientëve të kompanisë.

Social Media Manager

Desara Muço

Me njohuritë e saj në Social Media Marketing Desara ndihmon në krijimin e strategjive të marketingut në median sociale, komunikimin online dhe në krijimin e një identiteti të fortë dhe të suksesshëm të çdo marke. Krijuese e përvojës së përdoruesit, identifikon dhe angazhon audiencën e duhur për markën ose produktin duke përdorur analizat dhe të dhënat e platformave të mediave sociale për të identifikuar tendencat dhe për të përmirësuar strategjitë e tyre.

Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?