+ 0 evente
+ 0 partner

Vizioni ynë është, të jemi pjesë e padiskutueshme e çdo projekti tuaj dhe të arrijmë të plotësojmë në mënyrën më të mirë të mundshme kërkesat për bashkëpunim.

Skuadra qe punon pas suksesit tuaj
Njihuni [me skuadren]
Founder And Administrator

Besnik Baku

Founder And Managing Director

Lida Sinani

Finance Manager

Xhoana Bejko

Creative Director & Digital Print Manager

Arildo Gjinaj

Bea Marketing
Çfarë thonë [klientët ] tanë?
Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?