Grand Casino Tirana është kazinoja më e madhe në Ballkan e vendosur në zemër të Tiranës.

 

Ndërsa disa faktorë kontribuojnë në suksesin e një biznesi të lojërave të fatit, faktori më i rëndësishëm është kënaqësia e klientit.

Për të arritur këtë çdo kazino duhet të sigurojë një pjesëmarrje solide në treg dhe të ndërtojë markën e saj.

Qëllimi kryesor i Bea Marketing & Promotion ka qenë përmbushja dhe realizimi i çdo detaji për të promovuar në mënyrë korrekte dhe profesionale aktivitetin e tyre.

 

Çfarë i ofroi Bea Marketing & Promotion partnerit tonë shumë të dashur Grand Casino?Përmendim këtu disa nga shërbimet më rigoroze që BEA ofroi; Brandim të ambjenteve me gërma forex, Krijim i produkteve promocionale si çakmakë, varëse çelësash dhe dosje të branduar me UV, Produkte “advertising”, Promostenda dhe Tabela plexiglass.

 

Gjithmonë kënaqësi bashkëpunimi me njerëz profesionistë dhe që na frymëzojnë të bëjmë punën tonë në nivelin dhe kualitetin e duhur.

Leave A Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *