INTERMEDICA

Themeluar në 1996 Intermedica është rrjeti më i gjerë laboratorik në Shqipëri.

 

Me 25 vite në treg Intermedica kujdeset që t’i ofrojë pacientëve kryerjen e analizave në kohë rekord dhe me maksimumin e profesionalizmit.

 

Bashkëpunimi i Bea Marketing & Promotion me Intermedica-n erdhi në mënyrë shumë organike pasi besimi i plotë tek ne ishte ajo që na shtyu që të kryenim punën tonë me përkushtimin e duhur.

 

Realizuam me shumë kënaqësi Dosje letre, Çanta beze dhe Çanta letre, të gjitha të personalizuara sipas kërkesave të klientit.

 

Faleminderit Intermedica për angazhimin e treguar! Ishte kënaqësi!

Leave A Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *