Promovimi i klientit “Operatorit të Sistemit të Shpërndarjes”OSSH

 

𝗘𝘅𝗽𝗼 𝗘𝗻𝗲𝗿𝗴𝘆 & 𝗙𝗼𝗿𝘂𝗺 𝟮𝟬𝟮𝟯 mirëpriti të gjithë të interesuarit përgjatë tri ditëve shumë intensive, 29-31 Mars 2023.

 

Bea Markting & Promotion mbështeti klientin OSSH me elementet e saj për fushatat promovuese të realizuara në përputhje të plotë me kërkesat specifike të klientit.

 

Cfarë përgatiti stafi i palodhur i BEA?

U angazhuam për të sjellë në kohën dhe cilësinë e duhur; Badge dhe Lanyard të branduara nga të dyja anët, Blloqe të branduara me UV, Stilolapsa të branduar sipas dizajnit të kërkuar nga klienti, Dosje kartoni të personalizuara me logon e klientit, Promostenda të branduara sipas kërkesës, Dizajn dhe realizim fletëpalosjesh, Flamuj të personalizuar, Printim të kartëvizitave, Realizim i roll up banners, Brandim të plotë të stendës, Montim, Dizajn dhe Kompozim.

 

Falenderojmë OSSH për ndihmën reciproke dhe bashkëpunimin për të arritur rezultatet e synuara!

Leave A Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *