A1 Healthcare Albania

A1 Healthcare Albania

Nje ndër klinikat më prestigjoze në Tiranë zgjodhi t’i besojë Bea Marketing & Promotion për brandimin e ambjenteve të saj.

Realizuam gjithashtu dizajnin dhe përgatitëm të gjitha produktet promocionale të nevojshme për aktivitetin e tyre.

Përveç marketingut tradicional një nga faktorët esencial për promovimin e një brendi është dhe ai digjital. Marketingu i medias sociale është gjithashtu një nga shërbimet që Bea Marketing & Promotion i ofroi klinikës. Strategjia e mirëfilltë e marketingut dhe dizajni i kanaleve të komunikimit digjital bënë të mundur krijimin e faqeve estetike që rritën angazhimin me audiencën.

Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?