Grand Casino

Grand Casino, një nga klientët mjaft bashkëpunues të Bea Marketing & Promotion.

Shumë të lumtur që ishim aty për eventin e 2 vjetorit duke realizuar në mënyrën më të mirë të mundshme; dizajnin, photobooth, fotopanel, dekore, kujdes teknik përfshirë ndriçimin dhe foninë, shërbim foto/video, vajza për hostess.

Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?