MOROCCANOIL STYLIST EVENT

Eventi më i madh i stilimit të flokëve në Shqipëri bëri bashkë profesionistë dhe dashamirës të fushës për dy ditë radhazi.

 

Ekspertët dhe artistë të flokëve prezantuan stilimet e fundit dhe modelet më në zë duke promovuar kështu produktet cilësore të brandit ndërkombëtar të Moroccanoil

 

Morëm përgjegjësinë për të siguruar të gjithë komponentët përbërës të një eventi përfshirë këtu, dizajnin, dekorin, brandimet, foto dhe video profesionale, menaxhimin dhe mbarëvajtjen e eventit përgjatë të dyja ditëve.

 

Ndihemi mirë kur shohim që brande të tilla të rëndësishme zgjedhin Shqipërinë dhe Bea Marketing & Promotion për të promovuar dhe organizuar evente të këtyre përmasave.

 

Urojmë të shihemi sërish! Shumë faleminderit.

Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?