Akademia e Shkencave

Akademia e Shkencave e Shqipërisë është institucioni shkencor më i rëndësishëm në Shqipëri. Institucioni përfshin shkencëtarët më të dalluar, të quajtur edhe “akademikë”, që janë të përfshirë në qendra kërkimore dhe organizata të tjera brenda dhe jashtë Shqipërisë.
Me rastin e 50 vjetorit të krijimit u organizuan 3 aktivitete të ndryshme, tek Hotel Plaza, tek Parlamenti dhe tek Akademia e Shkencave. BEA Marketing realizoi për Akademinë e Shkencave memorialin e themeluesve të Akademisë së Shkencave dhe librin e akteve ligjore.
Gjithashtu realizoi materiale të ndryshme promocionale me logon e 50- vjetorit, si stilolapsa, spila metalike, canta beze etj. Dizenjoi dhe realizoi brandimet e ndryshme, poster me letër fotografike, trofe me logo, DVD, dekorata në kuti kadifeje, certifikata dhe diploma. Falenderojmë Akademinë e Shkencave Shqiptare që besoi bashkëpunimin me BEA Marketing.
Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?