Albsig

Albsig është një kompani lider në tregun e sigurimeve, e themeluar prej vitit 2004 në Shqipëri. Kompania e ka shtrirë shërbimin e saj në të gjithë territorin e vendit duke u gjendur kështu edhe më pranë klientëve.
Duke patur prioritet klientin ata ofrojnë paketa me produkte dhe shërbime me mundësinë e zgjedhjes me nivel optimal financiar bazuar në kërkesat e klientëve.
Zgjedhja e tyre kur promovojnë shërbimet e reja është kompania jonë. Ata bashkëpunojnë me ne për realizimin e creative design, printimeve dixhitale dhe materialeve promocionale si bluza, broshura, katalogë, banera, badges, stilolapsa e brandime të tjera.
Albsig, një ndër klientët më potencialë të BEA Marketing, gjithmonë privilegj që zgjedhin të bashkëpunojnë me ne.
Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?