Ambasada e Arabisë Saudite në Shqipëri

Ambasada e Arabisë Saudite besoi për të tretin vit radhazi BEA Marketing për realizimin e eventit me rastin e Ditës së Pavarësisë. Stafi i BEA Marketing u kujdes në detaje për realizimin me sukses të çdo hallke të eventit. Eventi u zhvillua në sallat e Mak Albania Hotel, me pjesëmarrje të personaliteteve të larta të politikës, akademisë dhe biznesit në vend.
Bea realizoi: Concept & Design per Eventin, Branding, Promotional materials, Personalized gifts, Video për transmetim, Photographer, Videographer, Postproduction profesional, Entertainment, e deri tek Audio system, Lighting, Ledwall etj.
Dhe sigurisht menaxhim & supervizim të eventit në detaje deri në përfundim!
Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?