Born Rosé

DENY LIQUOR solli në Shqipëri ekskluzivisht “BORN ROSÉ”. Kjo pije vjen në disa formate 250ml, 750ml, 1.5kg dhe 3kg. Dhe kombinohet mjaft mirë me aperitivë, sushi, tapas etj. Është gjithashtu ideale për të shoqëruar ushqimet e freskëta dhe ëmbëlsirat mesdhetare.
Për të lançuar këtë produkt ata besuan BEA Marketing për realizimin e koncept dizajn dhe prodhimin e produkteve të marketingut si bannera, adezive, fotopanel, promostand etj. të cilat u realizuan me kujdes dhe përkushtim maksimal nga skuadra jonë.
Gjithashtu supervizimi dhe menaxhimi i çdo hallke të eventit, që nga realizimi i dekorit i kuruar në detaje, deri tek realizimi i fotove & shërbimi kamera, përgatitja e videos & postproduction profesional.
Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?