Dita e Verës

Ky projekt kishte si qëllim mbajtjen gjallë të traditës së Ditës së Verës, pikërisht në qytetin simbol për këtë ditë, Elbasan.

Aktivitetet e zhvilluara përqëndruan vëmendjen tek kulinaria, folklori, arti, kultura, sporti. 

Pjesëmarrja kombëtare dhe ndërkombëtare, gjallëroi për 5 ditë me rradhë rrugët e Elbasanit, solli diell e buzëqeshje tek cdo qytetar. Turistët përjetuan festë e mikëpritje në çdo kënd. Bizneset vendase u perfshinë e kontribuan me shërbimet e tyre me dashamirësi.

Bea Marketing & Promotion pati kënaqësinë të krijojë, konceptojë dhe realizojë çdo detaj, që nga logo, slogani, postera online, dekore, brandime, aktivitete, fotografi dhe marketing.

Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?