Chocoland

3 ditë në Chocoland Panairi i parë i çokollatës në vend u përmbyll me sukses! Për 3 ditë rresht, Chocoland i dhuroi Fierit një atmosferë të jashtëzakonshme. Sheshi i qytetit u kthye në një “fabrikë çokollate” ku vetë krijuesit ishin publiku.
Pjesëmarrësit gjatë këtij panairi ishin të shumtë dhe të grupmoshave të ndryshme dhe secili prej tyre pati mundësinë të merrnin pjesë në krijimin e çokollatës. Por sigurisht qytetarët patën orientimet më të mira nga mjeshtrat e çokollatës italianë dhe vendas.
BEA Marketing ka realizuar për Chocoland fushatën promocionale, krijim, design dhe mirëmbajtje website dhe rrjetet sociale, design i logos dhe brandime të materialeve të ndryshme promocionale. Gjithashtu menaxhim dhe supervizim për të treja ditët e eventit. Shumë të lumtur që jemi një ndër bashkëpuntorët e eventit më të madh të vitit.
Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?