Colour Day Festival

Colour Day Festival festa më e madhe e ngjyrave në kryeqytet u organizua në zemër të Tiranës në datat 11 dhe 12 Qershor 2022. Edicioni i katërt i festivalit u prit me padurim nga të rinj dhe adoleshentë pas dy vitesh mungesë prej pandemisë.
Pjesëmarrja ishte maksimale në të dyja ditët e festivalit dhe organizimi ishte fantastik duke siguruar kështu dy ditë plot aktivitete, muzikë, kërcim dhe shumë ngjyra.
Organizatorët e festës më të madhe të ngjyrave zgjodhën BEA Marketing për realizimin dhe prodhimin e produkteve promovuese të festivalit, të personalizuara me logon e festivalit dhe ngjyra.
Ku ka festë dhe evente të bukura është gjithmonë edhe BEA Marketing.
Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?