Cross Water Project

Projekti “Qyteza e Ujit” që u zhvillua në Tiranë në datat 17 & 18 Tetor 2022, kishte një qëllim kryesor, të përcillte mesazhin “Kurse ujë, mbro jetë.” “Qyteza e Ujit” erdhi si një projekt me në qëndër femijët, të cilët patën mundësinë të argëtohen me shumë aktivitete, lojra interaktive, muzikë, lojra me ujë, por më kryesorja ishin mesazhet sensibilizuese që ata dhanë.
Në aktivitet nuk mungoi prezenca e Kryetarit të Bashkisë së Tiranës Z Erion Veliaj dhe Drejtori i Ujësjellësit Tiranë, Z. Elton Kacidhja, si mbështetësit kryesor të projektit. BEA Marketing u kujdes për çdo detaj të eventit, me Creative dhe Design, realizimin e banerave, promostand, fotopanel, brandim i skenës, sinjalistika të branduara, etj.
Realizimin e materialeve të ndryshme promocionale, si dhe materialet e ndryshme për lojrat dhe aktivitetet e fëmijëve. Realizimin e fotove të eventit me fotograf profesional, gjithashtu edhe menaxhim dhe supervizim të eventit deri në përfundim. Ishte kënaqësi e jona të ishim bashkëpunëtor të këtij projekti për vetë mesazhin që përcjell.
Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?