Extra Real Estate

Eventi i Balkan Real Estate Investment Summit duke lidhur investitorët mes Shqipërisë dhe Emirateve të Bashkuara Arabe.

Bashkëpunimi me ta dhe pjesëmarrja në event ishte një kënaqësi e veçantë edhe për Bea Marketing & Promotion. Plotësuam duke ruajtur kualitetin maksimal të gjitha kërkesat e klientit tonë.

Përgjegjës për hostess, brandimin, supervizimin dhe menaxhimin e eventit.

Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?