Mabel Coffee

Mabel Coffee është brandi më i ri, dedikuar kafesë. Me dëshirën për të ofruar cilësi pa kompromis në shije dhe shërbim, duke sjellë cilësinë Italiane të kafes në shtëpitë dhe zyrat tuaja.
Ata besuan tek BEA Marketing për realizimin e Brandbook të logos, i cili është një mjet thelbësor për krijimin e identitetit të markës, si dhe të gjitha elementet plotësuese, materiale promovuese, display, uniforma dhe advertising.
Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?