Open Air

Open Air Tirana është e kinemaja e parë dhe më e madhe outdoor në Shqipëri. Me vendndodhje në zonën më të frekuentuar të Tiranës pranë parkut të liqenit artificial të Tiranës dhe me qëllimin e vetëm argëtimin e çdo grupmoshe, Kinemaja është e hapur përgjatë gjithë muajve të verës.
Në Open Air jo vetëm mund të shikoni filmat më të rinj dhe filmat më të suksesshëm ndër vite, por mund të bëheni edhe pjesë e aktiviteteve të ndryshme që organizojnë herë pas here nën shoqërinë e pijeve dhe muzikës.
Për realizimin e printimeve dixhitale dhe materialet promocionale, ata kanë zgjedhur të bashkëpunojnë me ne. BEA Marketing realizoi për Open Air tabelat forex, banner, badge, biletat në formën e byzylykëve etj.
Të lumtur për bashkëpunimin e vazhdueshëm me Open Air Tirana.
Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?