Operatori i sistemit të shpërndarjes OSSH

Promovimi i operatorit te sistemit te shperndarjes OSSH te Panairi Expo Energy & Forum 2023.

Panairi zgjat tre ditë dhe jemi të lumtur që bashkëpunuam për të nxjerrë një produkt final me korrektësinë dhe profesionalizmin e duhur.

29-31 Mars 2023

Patëm kënaqësinë të krijonim, te gjitha materialet promocionale dhe brandimet e stendes se klientit. 

Faleminderit OSSH për angazhimin e treguar. Shihemi në të tjera bashkëpunime!

Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?