Panairi Expo-Turizëm

Edicioni 5-të i Panairit Ndërkombëtar më të rëndësishëm në sektorin e turizmit, “EXPO TURIZËM” ngjalli një kuriozitet dhe interes të lartë. Ishte një 3-ditësh i mbushur me aktivitete dhe takime interesante.

Me shumë dëshirë dhe përkushtim morëm pjesë në çeljen e këtij eventi mbresëlënës ku jo vetëm shijuam atmosferën e bukur që organizuesit kishin përgatitur por dhamë kontributin tonë në përgatitjen e •Infodesks & •Montimin e Stendave për klientët tanë mjaft të rëndësishëm të kësaj industrie.

Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?