The Crown Boutique Hotel & Spa

Shumë falenderues për besimin e dhënë për organizimin, mbikëqyrjen dhe menaxhimin e eventit të 1 Vjetorit të The Crown Hotel Boutique & Spa.

Ideim dhe realizim konceptesh dhe idesh të vecanta, krijimi në të njëjtën kohë i atmosferave të ndryshme, në hapësirat unike të hotelit duke sjellë kështu një frymë mbresëlënëse mbretërore dhe jo vetëm.

Dekoruam e branduam secilin ambjent, u përgatitën kënde fotosh me elemente të vjetra speciale si dhe u u xhiruan dhe realizuan foto e video profesionale, gjatë shpërndarjes së ftesave VIP dhe gjatë eventit “The Milestone”!

Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?