Uji Lajthiza

Kompania e mirënjohur ne tregun shqiptar e tashmë në mbarë botën, Lajthiza Invest, është themeluar në vitin 1999 dhe ka investuar në fshatin Lajthizë të Pukës me fabrikën e saj të prodhimit dhe amballazhimit të ujit natyral.
Fabrika e ujit natyral Lajthiza është ndërtuar në lartësinë 1200m mbi nivelin e detit dhe siguron për konsumatorët ujin me cilësi të veçantë dhe vlera speciale.
Organizatorët e festës më të madhe të ngjyrave zgjodhën BEA Print & Promotion për realizimin dhe prodhimin e produkteve promocionale të festivalit, si promostand, fotopanel, bannera, flyers, bagdes, byrzylyqe etj, të personalizuara me logon e festivalit dhe ngjyra.
Ku ka festë dhe evente të bukura është gjithmon edhe BEA Print & Promotion.
Hap chatin
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?